14 juni 2024
Ralph Lauren

Herenjassen voor in je collectie

Als man zijnde maakt een stoere jas je outfit helemaal af. Of nu de zon schijnt of als het regent, of het nu warm of koud is, het is altijd belangrijk om de juiste jas te dragen. Misschien is een nieuwe stone island jas wel echt iets voor jou. Of wellicht ga je liever voor een stoere leren jack of een mooie parka. Er is ontzettend veel keuze als het aankomt op heren jassen. Verschillende kleuren, verschillende merken, verschillende voeringen, noem maar op. Een aantal tips over hoe jij nu de beste jas voor jou kiest is dan ook zeker niet overbodig!

De jas voor elk seizoen

Het seizoen waarvoor je je kleed is misschien wel het allerbelangrijkste. Je wilt immers niet tijdens de winter met een zomerjas lopen en vice versa. We raden dan ook aan om voor elk seizoen een passende jas te dragen. Kies in de winter voor een lekkere warme parka of gewatteerde jack. In de lente kom je vervolgens al goed weg met een tussenjas, ofwel een lekker dun maar gevoerde jas. Wanneer de zomer voor de deur staat kom je altijd goed voor de dag met een stoere spijkerjack. Als het herfst wordt is het belangrijk dat je een goede regenbestendige jas hebt. Kies bijvoorbeeld voor een stone island jas of een windjack van het merk Napapijri.

De Kleur van je jas

Tenslotte is ook de kleur van je herenjas zeer belangrijk. We raden aan om altijd te kiezen voor neutrale kleuren. Denk dan aan zwart, grijs, donkerblauw of taupe. Als je een jas hebt met een van deze kleuren is de kans groot dat je jas altijd bij je outfit past. Zo kun je bijvoorbeeld een blauwe jeans goed combineren met een taupe parka. Ook kun je kiezen voor een volledige zwarte outfit met een stoere zwarte jeans en een gave zwarte spijkerjack. Tenslotte zijn neutrale kleuren ook altijd een stuk netter dan bijvoorbeeld felle of neon kleuren.