18 juni 2024
evoline one

Wat is EVOline?

EVOline is een nieuwe lijn van stopcontacten, wandcontactdozen en connectoren die er mooi uitzien en door de modulaire opbouw superhandig zijn.

Er zijn units die makkelijk zijn te plaatsen op de rand van een bureau, maar je kunt ook kiezen voor units die in een werkblad verzinken. In de units gaan modules. Deze modules zijn stopcontacten, USB-laders of connectoren. Daarbij moet je denken aan een netwerkaansluiting of een hdmi- aansluiting. Ook is het mogelijk een schakelaar te plaatsen.

evoline one

Toepassing

Neem bijvoorbeeld je thuiskantoor. Met deze wandcontactdozen maak je een handige en mooie unit op je bureau. De EVOline Dock of Dock Square is hier prima voor geschikt. Je kunt kiezen voor verschillende modules zoals bijvoorbeeld twee stopcontacten en twee USB-laders. Deze zijn mooi weggewerkt in één unit. Alle units zijn in diverse kleuren verkrijgbaar.

Een mooi compacte oplossing is een Circle 80. Deze heeft één stopcontact en twee USB-laders. Daarnaast kun je een netwerkkabel doorvoeren. Handig om een laptop op aan te sluiten!

Mocht je later bedenken dat je niet de juiste modules hebt gekozen, zijn deze makkelijk te veranderen.

 EVOline one

Met de EVOline one kun je stopcontacten plaatsen die mooie weggewerkt zijn. In elk oppervlak te plaatsen en door de verschillende kleuren van de ring prima aan te passen aan het interieur. Denk bijvoorbeeld aan de keuken. In het aanrechtblad kun je zo meerdere stopcontacten verwerken op verschillende plaatsen. Een andere toepassing is om een stopcontact te plaatsen aan de zijkant van een (keuken)kast.

Je kunt kiezen voor een ring in kleur of voor een ring met deksel. Als je ze niet nodig hebt, zie je ze ook niet. Door het deksel zijn ze afgedekt en komt er geen vuil in.

Alle producten van EVOline zijn geschikt voor kleine en grote projecten. Alle modules zijn naar eigen wens in te vullen. Hiervoor biedt EVOline een ontwerptool.