18 juni 2024

Usenet server proberen?

Wil jij een keer een Usenet server proberen? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te nemen op de website van ViperNews. Wij bieden je de mogelijkheid om gratis een Usenet server te proberen voor 7 dagen. Hiermee kun jij een week lang gratis op Usenet gaan. Je kunt dan zelf ontdekken wat er allemaal op Usenet te vinden is en of het wat voor jou is.

Ontdek de voordelen van een Usenet pakket

Onze Usenet server proberen is direct een goede manier om te ontdekken of abonnement bij ViperNews bij jou past. Wij hebben 3 verschillende pakketten voor je klaarstaan: Viper10, ViperUNL en Viper50. Je vindt bij ons dan ook een pakket dat bij jouw gebruik past. Een Usenet pakket van ViperNews biedt je de volgende voordelen:

  • Altijd een veilige verbinding: bij ons heb je altijd veilige toegang via een beveiligde SSL-verbinding.
  • Razendsnel downloaden: het maakt niet uit of je een snelle of langzame internetverbinding hebt. Met een pakket van ViperNews kun jij elk bestand razendsnel downloaden.
  • Een vriendelijke support: onze klantenservice is 24/7 bereikbaar. Als je een vraag of probleem hebt, kun je altijd even contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Usenet server proberen via ViperNews?

Wil jij graag een Usenet server proberen via ViperNews? Bezoek dan snel onze website en kies het pakket van je keuze. Voor vragen kun je altijd even contact met ons opnemen.