13 juli 2024

De unieke schoenen van Loints

Ik vind het altijd super leuk om op zoek te gaan naar schoenen die een uniek uiterlijk hebben. Laatst kwam ik tijdens een nieuwe zoektocht het merk Loints tegen.  Het was een erg aparte collectie met veel verschillende schoenen die niet voor iedereen zijn. Het is echt een merk waarvan jij speciaal van moet houden. Persoonlijk vind ik het erg leuk om mij ander te kleden dan anderen. zo houd de een van een simpele spijkerbroek met sneakers en de ander van een gekke bloemetjes broek en opvallende sandalen. Dat vind ik juist zo leuk, dat iedereen ergens anders van houd.

Loints

Een eigen stijl

Sinds ik de mode opleiding ben gaan doen houd ik mij steeds meer bezig met mijn eigen stijl. Zo kwam ik Loints tegen, een gaaf schoenen merk met unieke schoenen. Zoals ik al zij heeft iedereen een eigen smaak en eigen stijl. Dat is heel belangrijk want daaraan kun jij zien wat voor persoon het is. Het zou natuurlijk heel erg saai zijn als iedereen er het zelfde bij liep. Daar is het goed dat ik dit soort rare schoenen leuk vind en iemand anders een simpele sneaker. Voor mijzelf heb een laarsje besteld met een blad erop.