14 juni 2024
Advocaat

Strafrechtadvocaten die je helpen met jouw zaak

Strafrechtadvocaten, hier ben ik naar op zoek gegaan omdat ik helaas het vermoede had dat er sprake was van fraude binnen mijn organisatie. Achteraf gezien heeft dit een lange tijd gespeeld maar ik had nu eenmaal het vertrouwen in mijn personeel. Verder wil ik niet teveel in detail treden maar wat ik wil zeggen is dat ik ontzettend goed ben geholpen door Drenth Strafrechtadvocaten.

Strafrechtadvocaten

 

Strafrechtadvocaten weten precies wat je moet doen

Toen ik bij de intake al te horen kreeg welke stappen ik het beste kon ondernemen. Ben ik direct een procedure gestart. Wat zo prettig is, is dat er met je wordt meegedacht en je uitstekend wordt begeleid. Ik werd gewezen op de rechten en plichten die ik heb. Ook ben ik telkens op de hoogte gehouden wanneer er vanuit de tegenpartij een reactie kwam. Het heeft wel enige strijd gekost omdat de tegenpartij alles in mijn schoenen wilde schuiven. Echter is het mij gelukt om met de bewijzen te komen en hierdoor heb ik de zaak uiteindelijk gewonnen. Vanaf nu werken wij met een ander systeem en ben ik een stuk alerter op de financiële afhandeling van mijn onderneming. De persoon in kwestie is natuurlijk op staande voet ontslagen.