14 juni 2024

Prachtige spiegel hout

Lees over de prachtige spiegel hout en bekijk de spiegels bij de Spiegelshop. Op de website zie je de spiegel hout Porto met een sierlijke lijst, maar ook de Vero met juist een strakke lijst. Op deze manier is er al keuze met de spiegel hout en dit niet alleen met de lijst. Ook met het formaat heb je alle keuze, en zo heeft de Spiegelshop een spiegel hout voor iedereen en voor verschillende plekken in huis. Bijvoorbeeld de langwerpige Leeds is een spiegel die handig is in de buurt van de kledingkast want daarin kun je jezelf van top tot teen zien.

De Spiegelshop biedt keuze

Naast de spiegel hout heeft de Spiegelshop andere lijsten. Bijvoorbeeld een spiegel met een stalen omlijsting of zonder lijst maar met een facetrand. Deze spiegels zijn dan ook in het rond of ovaal te verkrijgen, en zo heb jij alle keuze wat voor spiegel jij wil toevoegen aan je interieur. Mocht je per se een spiegel hout willen hebben, dan heb je al alle keuze, want de Spiegelshop Hengelo heeft de brocante lijst, een klassieke baroklijst, tot strakke moderne lijsten. Mocht de lijst van jouw voorkeur er niet tussen staan, dan kun je contact leggen, want de Spiegelshop in Hengelo heeft een eigen lijstenmakerij.

Praktische en mooie plekken voor een spiegel

Een spiegel hout in de buurt van de kledingkast is al omschreven. In de gang is ook zo’n handige plek voor een spiegel, en ongemerkt maak je daar meer gebruikt van dan vooraf gedacht. Kort voordat je de deur uitgaat even een blik werpen of je haar en make-up nog goed zit is dan een gewoonte. De spiegel in de gang zal je enorm missen als die ineens weg zal zijn. Mooi is een spiegel ter decoratie voegen aan je interieur om meer licht en ruimte te creëren. Er zijn veel lifestyle- en woonmagazines die zeer lovend schrijven over een spiegel voor de sier.