14 juni 2024

Picknickbanken zijn een mooie toevoeging aan het plein

picknickbank

In de tuin, het park of op een plein

Jullie kennen vast de standaard picknickbanken wel. Gewone rechte, houten banken in een park of op een plein. Zelf heb ik gemerkt dat deze langzaamaan uit het standaard straatbeeld verdwijnen! Er werd in onze wijk een nieuw plein aangelegd waar gelukkig ook een speelrek voor kinderen kwam te staan. Echter is er voor de ouders maar weinig geregeld en daar gingen wij met de vrijwilligersraad achteraan.

Wij wilden graag mooie picknickbanken op het plein laten plaatsen. Dat is ons gelukt! Wij kwamen met een goed plan en met verschillende banken die mooi in de wijk passen. Qua stijl, materiaal en vorm horen de picknickbanken helemaal in onze wijk en daar zijn wij allemaal erg blij mee.

De kinderen kunnen nu lekker spelen en wij als ouders kunnen een mooi plekje in de zon zoeken om daar een oogje op te houden. Win win situatie, want zo komen ook de mensen uit de wijk sneller dichter bij elkaar!

Hebben jullie wel eens zo’n initiatief op gang laten komen? Gelukkig was het bij ons snel geregeld en werd alles betaald door de gemeente. Wij blij, de kinderen blij en de gemeente blij!