18 juni 2024
Finqle

Invoice factoring maakt het voor een ieder eenvoudig

Dankzij invoice factoring kan ik mijn werkzaamheden blijven uitvoeren. Voorheen deed ik de facturen altijd zelf opmaken en versturen. Echter weet ik nu wel beter aangezien ik het door een ander bedrijf laat uitvoeren. Voor enkele maanden terug was ik wel een beetje klaar met de debiteuren waarmee ik te maken had. Continu achter deze personen aan moeten rennen om de betalingen te krijgen. Dit kost mij onwijs veel tijd en dat had ik al niet veel. Gelukkig is alles wel betaald! Nu wilde ik op het internet gaan zoeken naar een manier waarmee ik dit een stuk eenvoudiger kan realiseren. Met name het verzenden van de facturen naar de klant moet een stuk prettiger kunnen verlopen.

invoice factoring

Zoektocht dankzij invoice factoring succesvol

Tijdens mijn zoektocht op het internet naar invoice factoring, ben ik terecht gekomen op de website van Finqle. Bij dit bedrijf kun je eenvoudig een rekening indienen. Deze rekening wordt binnen 24 uur gewoonweg uitbetaald en dat is wel zo prettig. Hierdoor kun je de werkzaamheden blijven voort zetten zonder je druk te moeten maken om een factuur. Vanaf dat moment maken wij gebruik van dit bedrijf en daar ben ik onwijs tevreden mee.