14 juni 2024
Kiss geboortekaartjes

Een hip geboortekaartje voor een wolk van een baby

Ik ben onlangs oma geworden en vond het zo fijn dat ik de geboortekaartjes mocht kiezen! Het is een wolk van een baby’tje en daarom koos ik een hip geboortekaartje met een wolkje en zijn naam erop. Het is een heel eenvoudig ontwerp en toch heel krachtig! En we hadden ze in een mum van tijd thuis geleverd. Als doopmeter mag ik best wel fier zijn op mijn keuze! Ik had hiermee een zorg uit handen van mijn dochter genomen en zij is er heel erg tevreden over. Ik heb ook al veel complimentjes gekregen van familie en vrienden.

Geboortekaartje

Mooie en kwaliteitsvol

Het papier waarop het kaartje is gedrukt, is heel stevig. Je kunt het perfect opengeplooid op de kast of de schoorsteenmantel plaatsen. Bij de kaartjes heb ik zelfs kleurrijke enveloppen kunnen kiezen. Samen met het geboortekaartje vormt het een stijlvol geheel. Ik kon het hele ontwerp online zelf in elkaar steken. Het programma waarin je het design maakt, is zo eenvoudig dat het helemaal geen moeite kost. Zo ben je zeker dat je kaartje volledig is wat je ervan verwachtte. Dit is een echte aanrader!