18 juni 2024

Hielspoor tips

Een Hielspoor kan vreselijk pijn doen. Het is vooral heel belangrijk om je voeten rust te geven, voordat je ook maar iets gaat ondernemen. Er zijn meerdere manieren om een hielspoor te behandelen.

Hielspoor zooltjes

De belangrijkste oorzaak van hielspoor tips is overbelasting. Hierbij kunnen zooltjes goed helpen omdat zij verlichting geven bij de pijnlijke plek. Ze ondersteunen de voet op de juiste plaats en hebben een corrigerend effect.Footlogics bieden verschillende zooltjes aan in de webshop. Er zijn zooltjes beschikbaar voor zowel mannen als vrouwen, maar ook voor kinderen. Zelfs is er een passende zool beschikbaar voor in de fitnessschoen.severs-disease-600-e1444054775324De footlogics inlegzolen verbeteren de lichaamshouding en corrigeren de overproductie waardoor de druk op de enkels verminderd wordt. De comfort inlegzool kan bijvoorbeeld worden gebruikt bij sporten, hardlopen, wandelen, tennis en golf.\r\n

Bestellen

Wanneer u voor 16.00 uur bestelt, wordt het diezelfde dag nog verzonden. Daarnaast hanteert Footlogics dat u het 30 dagen mag proberen, mocht u niet tevreden zijn dan krijgt u uw geld terug.Mocht u last hebben van hielspoor of heel gevoelige voeten, dan is footlogics.nl de ideale plek om inlegzolen te bestellen.