14 juni 2024

Eindelijk een sauna kopen

Het beste kom ik tot rust in een sauna. Helaas moet ik elke keer weer voor de sauna helemaal naar de sportschool en daar heb ik niet altijd zin in. Misschien is het een overbodige luxe maar daarom wil ik een sauna kopen.

ShowroomSaunawand

Een sauna kopen had ik nog nooit gedaan en daarom wist ik niet zo goed waar ik moest beginnen. Als eerste heb ik daarom wat informatie opgezocht over merken en bedrijven. Al snel kwam ik terecht bij de website van NieuwAtlantis.

Er waren veel positieve verhalen te vinden over het bedrijf NieuwAtlantis en daarom besloot ik langs te gaan bij de showroom. Toen ik in de showroom aankwam was ik verbaasd over het grote assortiment dat zij daar hadden.

Een verkoper heeft mij geholpen met de juiste sauna die precies aansloot op mijn wensen. De sauna zou bij mij thuis geïnstalleerd worden. Gelukkig was ik heel erg blij met de prijs en daarom heb ik ter plekken besloten dat ik de sauna ging kopen

Zoals afgesproken werd de sauna een aantal dagen later bezorgd en ik was helemaal enthousiast. Dezelfde avond nog de sauna uitgeprobeerd en ik ben er heel erg blij mee!