14 juni 2024
tuinontwerp laten maken Almere

Een tuinontwerp laten maken in Almere

Laat ook een tuinontwerp laten maken in Almere. Helemaal wanneer jij van plan bent om jouw tuin te veranderen of opnieuw aan te laten leggen. Jarenlang hebben wij naar een grasveld meet een klein terras gekeken en daar zijn wij inmiddels wel op uit gekeken. Tijd voor iets anders, maar wat.

In de loop van de tijd toen wij hadden besloten om onze achtertuin eens flink aan te gaan pakken, hebben wij veel tuinen bekeken. Allemaal erg mooi, maar niet waarna wij op zoek waren. Wij wilden beslist geen gras meer hebben, maar wel genoeg ruimte om te kunnen zitten.

tuinontwerp laten maken Almere

Een fantastisch tuinontwerp laten maken in Almere

Omdat wij niet verder kwamen met ideeën voor onze achtertuin, hebben wij hier een professioneel bedrijf bij laten komen. Een bedrijf die hier veel ervaring mee heeft en precies weet wat wij wel of juist niet in onze tuin moesten hebben. De naam van dit bedrijf is GreenOlive en zij hebben ons bijzonder goed geholpen.

Het gras is helemaal verdwenen en wij kijken nu uit op een zeer mooie plek, met meerdere terrassen. Elk terras heeft een andere functie en dat maakt het juist zo leuk. Zo is er een terras met een vaste barbecue, een zon terras en een terras om heerlijk te kunnen zitten.