14 juni 2024
filmploeg

Dit is een hele fijne filmploeg!

filmploegVoor de eindmusical bij ons op school ging ik op zoek naar een filmploeg, want dit had mijn directeur mij gevraagd. Vorige keren deed namelijk altijd een ouder van een scholier dit, maar de kwaliteit daarvan viel vaak erg tegen. Het is namelijk zo dat wij hier zelf heel erg weinig verstand van hebben en ook geen goed materiaal voor hebben. Dat maakt het lastig om iets moois neer te zetten. Wij hebben een vragenlijstje rond laten gaan wie hier aan bij zou willen dragen. Het zou dan gaan om een paar euro per kind, dus dat zijn ook geen schokkende bedragen. Het grootste deel zou de school zelf betalen.

Een prachtige video

Tijdens mijn zoektocht naar een goede filmploeg kreeg ik een tip van een collega. Zij had namelijk goede ervaringen met StreamProvider en vond dat ik hier echt even moest gaan kijken. Dit heb ik ook gedaan en uiteindelijk hebben wij hen ook geboekt. De prijzen waren heel erg schappelijk en hun portfolio zag er onwijs goed uit. Het eindresultaat is super mooi geworden en ik denk dat iedereen blij is hieraan bijgedragen te hebben. Volgende jaren gaan wij dit zeker weer doen, want het is echt voor herhaling vatbaar!