14 juni 2024

De kleurencombinatie van de hoed

De grijze hoed is niet wit of zwart. Er wordt überhaupt niet gekeken naar welke kleuren combinatie er het beste past bij de grijze hoed. Deze moet worden omschreven door de kenners. De mensen die zich vaak bezig houden met het beslissen van de kleur. Er zijn tegenwoordig zoveel hoeden en je kunt ze allemaal zien in verschillende kleur combinaties. Wij hebben deze hoeden ook op een ander moment gezien. De grijze hoed blijft wel een van de meest gekochte. Dit komt door de kleur combinatie. Niemand weet zeker uit welke kleuren de hoeden bestaan.

Zwart wordt vaak genoemd

De grijze hoed wordt ook wel vaak gezien als een zwarte hoed. Dit is allang tegengesproken door de meeste kenners. Zij zeggen dat het te licht is van kleur om te worden gezien als zwart. Dit maakt het dus nog lastiger om precies te weten welke kleur nou past bij de grijze hoed. Er wordt ook gesproken dat in bepaalde lichtval de hoed wel als zwart kan worden gezien. Dat wordt door meerdere mensen gezegd en de kenners spreken deze theorie ook niet altijd tegen. Zij geloven wel dat dit mogelijk kan zijn.

De hoed is niet wit

Er is wel is sprake geweest van de verkeerde benaming voor de grijze hoed. Er werd ook gezegd dat de hoed wit zou zijn. wij vinden allemaal dat dit niet zou moeten kloppen. We verwachten gewoon dat de grijze hoed binnenkort gewoon bij de juiste kleur wordt genoemd. O deze manier is het namelijk steeds lastiger voor iedereen om gewoon een keuze te maken. Als je in de winkel vraagt naar een grijze hoed dan wordt het wel belangrijk om deze gelijk te vinden. Het zoeken naar een hoed en de verkeerde kleur noemen is wel echt vervelend. De juiste kleur benoeming is dus ook een essentieel punt bij het verkopen van hoeden.