13 juli 2024
kookplaat met afzuigkap

De hyper moderne keukenapparatuur van Bora Keukens

Leer het merk Bora kennen

Bora keukens is een innovatief merk van keukenapparatuur dat zich richt op het verbeteren van de kookervaring. Hun unieke producten, zoals de Bora Basic en Bora Classic kookplaten, zijn ontworpen met de nieuwste technologieën om koken efficiënter en gemakkelijker te maken.

De Bora Basic kookplaat is voorzien van een ingebouwde afzuiging die direct via het kookvlak wordt geleid, waardoor geuren en dampen worden opgezogen terwijl u kookt. Dit betekent dat u geen afzuigkap of afzuiging boven de kookplaat nodig heeft, waardoor u meer ruimte in uw keuken heeft. Bovendien zorgt de afzuiging ervoor dat uw keuken schoner blijft, aangezien vet en olie worden opgevangen voordat ze de kans krijgen om zich te verzamelen in uw keuken.

De Bora Classic kookplaat is voorzien van een inductiekookplaat met een ingebouwde afzuiging en een flexibele afzuigkop die u kunt verplaatsen naar waar u het nodig heeft. Hierdoor kunt u de afzuiging gericht richten op specifieke gebieden van uw kookplaat, waardoor geuren en dampen efficiënter worden opgezogen. De kookplaat is ook voorzien van een touch-bediening, waarmee u gemakkelijk de temperatuur en de kooktijd kunt regelen.

Bora biedt ook andere innovatieve producten zoals de Bora Pure, een afzuigkap die is geïntegreerd in een kookplaat waardoor u geen afzonderlijke afzuigkap nodig heeft.

In het algemeen maakt Bora gebruik van de nieuwste technologieën om koken efficiënter, gemakkelijker en schoner te maken. Door het gebruik van ingebouwde afzuiging in hun producten, biedt Bora een unieke oplossing voor het verminderen van geuren en dampen in de keuken.

Bora keukens en nog veel meer keukens en keukenapparatuur

Naast de luxe producten van Bora biedt Van Ginkel Keukens u de perfecte keukens voor uw huis. Onze keukens zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ook van hoge kwaliteit en duurzaam. Wij bieden een grote selectie van moderne en traditionele keukenontwerpen die perfect aansluiten bij uw stijl en budget. Onze keukens zijn gemaakt van de beste materialen en worden gemonteerd door ervaren professionals. Bovendien bieden wij u een levenslange garantie op onze producten. Bij Van Ginkel Keukens krijgt u de keuken van uw dromen tegen een betaalbare prijs. Bezoek onze showroom vandaag nog  of bezoek onze website vanginkelkeukens.nl en laat u overtuigen door onze prachtige keukens