18 juni 2024

Dartbord ring ter bescherming tijdens darten

Voor iemand die graag dart of wil darten, is het verstandig om ook een dartbord ring te kopen. Een dartbord ring wordt ook wel een surround genoemd. Hij zit namelijk om het dartbord heen. Dit heeft twee functies: het beschermen van je muur en het beschermen van je pijltjes. Zeker beginners zullen nog wel eens naast het dartbord gooien. Een dartbord ring biedt hierbij uitkomst. Je pijlen raken de muur niet, zodat de muur onbeschadigd blijft. Dat is wel zo prettig wanneer je het dartbord wil verplaatsen bijvoorbeeld.

In één geheel of vier stukken

Maar het voorkomt ook dat je pijltjes beschadigen. Pijltjes die de muur halen behouden niet zo lang hun kwaliteit als pijltjes die in de dartbord ring terecht komen. Een dartbord ring kan één geheel zijn of een vierdelig product. Een vierdelige dartbord ring is over het algemeen goedkoper. Deze zijn ook gemaakt van ethyleen vinyl acetaat in plaats van polyurethaan. Surrounds van één geheel zijn dus van dit laatste materiaal en iets duurder. Ongeacht welke je liever hebt, ze passen altijd. De dartbord ringen hebben namelijk een universele maat. Je hoeft alleen nog je kleur of print te kiezen.

Snelle levering

En vervolgens bestel je gemakkelijk je dartbord ring. Je kunt bij deze webshop ook andere dartproducten bestellen. Door de centrale ligging van het magazijn van de darter webshop, heb je je bestelling vanuit verschillende landen al in één werkdag in huis. Je kunt dus bestellen vanuit Nederland, maar ook vanuit België of Duitsland. Alleen als je product niet op voorraad is, kan het langer duren voordat je je bestelling in huis hebt.