18 juni 2024
amandelen

Amandelen

Dat amandelen goed en gezond voor je zijn weten we natuurlijk allemaal. Maar ze zijn ook nog eens heerlijk. Tenminste, dat vind ik. Ik koop mijn noten altijd graag bij Bas Boer noten. Zij hebben naar mijn mening de meeste keus en de kwaliteit is het beste.

amandelen

Sinds kort ben ik helemaal bezig met een zo gezond mogelijk leven te lijden. Ik probeer dan ook zoveel mogelijk biologisch en onbewerkt voedsel te eten. Sinds kort ben ik vegan geworden. Dit wil zeggen dat ik geen vlees of voedsel wat van dieren afkomstig is eet. Omdat ik nu ik geen vlees meer eet een hoop proteïne en voedingsstoffen mis, heeft iemand mij de tip gegeven om veel noten te eten. Ik heb de voorkeur voor amandelen gekregen. Ze vullen goed en bevatten omega 3 vetten. Ik merk dat sinds ik meer amandelen ben gaan eten, ik minder snel een honger gevoel krijg en dat mijn huid en haar er ook nog eens beter uit is gaan zien!

Zoals ik al eerder aangaf kom ik regelmatig bij Bas Boer noten. Ik ben erg tevreden over deze notenwinkel en ik kom hier erg graag. Als je in de buurt woont, ga ook eens kijken en proeven bij deze winkel. Het is een echte aanrader!